ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ζάεφ δεν παραιτείται – Άλλαξε γνώμη

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ζάεφ δεν παραιτείται – Άλλαξε γνώμη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, τη στιγμή που στη χώρα εκδηλώνεται πολιτική κρίση: Ο πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ζόραν Ζάεφ, αναβάλλει επ’ αόριστον τις παραιτήσεις από την πρωθυπουργία της χώρας και της ηγεσίας του κόμματός του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη συνεδρίαση την Τρίτη το βράδυ του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, στην οποία συμμετείχε ο Ζάεφ.

Ο Ζάεφ, μετά τη βαριά ήττα του κόμματός του στις δημοτικές εκλογές στις 31 Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και παραιτείται από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματός του.

Πηγή: ΕΡΤ – Aνταπόκριση από Σκόπια Νίκος Φραγκόπουλος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην Αλβανία συγκρούσεις διαδηλωτών και Αστυνομίας στα Τίρανα

Ο Νίκος Δένδιας από τον ιστορικό σύμμαχό μας Μαυροβούνιο: «Αν δεν συνεργαστούμε, οι κοινωνίες και οι χώρες μας δεν μπορούν να είναι ασφαλείς»

Ο Νίκος Δένδιας την Τρίτη 30/06 στο Μαυροβούνιο – Τι θα συζητήσει με τον ιστορικό σύμμαχό μας

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Στα απόνερα του Τουρκο-Ισραηλινού ανταγωνισμού στα Βαλκάνια οι αντιδράσεις για το «τουριστικό θέρετρο» Κούσνερ;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr