ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είπε στον Ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι έκανε ένα «μεγάλο λάθος» στην Ουκρανία, ότι έχει αυταπάτες για την κυβέρνηση στο Κίεβο, ενώ τον προειδοποίησε ότι ο πόλεμος θα κοστίσει ακριβά στη Ρωσία μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με Γάλλο αξιωματούχο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ξεκίνησε από τον Πούτιν την Πέμπτη, ο Ρώσος ηγέτης επανέλαβε την αποφασιστικότητά του να επιτύχει την εξουδετέρωση και τον αφοπλισμό της Ουκρανίας, είτε διπλωματικά είτε με τα όπλα, είπε ο Γάλλος αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Δεν υπήρχε τίποτα σε αυτά που είπε ο Πρόεδρος Πούτιν που θα μπορούσε να μας καθησυχάσει», πρόσθεσε ο Γάλλος προεδρικός σύμβουλος, επισημαίνοντας ότι ο Πούτιν επανέλαβε το αφήγημα του πως επιδιώκει την «αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας».
«Λέτε ψέματα στον εαυτό σας», είπε ο Μακρόν στον Πούτιν, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.
«Θα κοστίσει ακριβά στη χώρα σας, η χώρα σας θα καταλήξει απομονωμένη, αποδυναμωμένη και υπό κυρώσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», τον προειδοποίησε.






















































