ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση με δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) προκάλεσε έκρηξη στην περιφέρεια Πσκοφ της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, από την οποία υπέστη ζημιές κτίριο της διοίκησης ρωσικού πετρελαιαγωγού, αναφέρει σήμερα σε ανάρτησή του στο Telegram ο περιφερειάρχης της Μιχαήλ Βεντέρνικοφ.
Αυτός δεν υπέδειξε την Ουκρανία.
Ωστόσο προηγούμενες φορές η Μόσχα έχει κατηγορήσει το Κίεβο για παρόμοια περιστατικά, κάποια από τα οποία προκάλεσαν βλάβη σε ανθρώπους και ιδιοκτησίες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορά της με την Ουκρανία.
Το Κίεβο δεν έχει αναγνωρίσει δημοσίως εξαπόλυση επιθέσεων κατά στόχων εντός της Ρωσίας.
Ωστόσο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στο Κίεβο έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς να χαιρετίζουν την είδηση για επιτυχείς επιθέσεις με drones στο ρωσικό έδαφος.
Προς το παρόν η Ουκρανία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την είδηση αυτή.
Βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων «το κτίριο υπέστη ζημιές ως αποτέλεσμα επίθεσης από δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη», σημείωσε ο περιφερειάρχης.
Από την έκρηξη δεν υπάρχουν απώλειες και επιχειρησιακή ομάδα που θα καταλήξει στα τελικά πορίσματα εργάζεται στο σημείο, πρόσθεσε ο ίδιος.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο χωριό Λιτβίνοβο, σε απόσταση κάτω των 10 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Ρωσίας με τη Λευκορωσία.























































