Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατεχόμενη Συρία: Μισθοφόροι του Ερντογάν πουλάνε σπίτια Κούρδων εκτοπισμένων, καταστρέφουν δενδρώνες, «φορολογούν» σεισμόπληκτους

Κατεχόμενη Συρία: Μισθοφόροι του Ερντογάν πουλάνε σπίτια Κούρδων εκτοπισμένων, καταστρέφουν δενδρώνες, «φορολογούν» σεισμόπληκτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέλη της υποστηριζόμενης από την Τουρκία ισλαμιστικής οργάνωσης «Λεγεώνα Αλ Σαμ» («Φαϊλάκ Αλ Σαμ») στη βορειοδυτική Συρία έκοψαν ελιές που ανήκουν σε έναν εκτοπισμένο άνδρα από την τουρκοκρατούμενη κουρδική περιοχή Εφρίν στο χωριό Μπεσοφάν στην περιοχή Σιράουα, στην ύπαιθρο της Εφρίν, ως τιμωρία επειδή «ο πολίτης ανήκε προηγουμένως στην Αυτόνομη Διοίκηση», δηλαδή στη φιλοκουρδική AANES.

Επιπλέον, μέλη της τουρκμενικής φιλοτουρκικής ισλαμιστικής «Μεραρχίας Αλ Χάμζα» έκοψαν σχεδόν 650 ροδιές στο χωριό Κορζελίγια στην ύπαιθρο της Εφρίν, τα οποία δέντρα ανήκαν σε έναν άμαχο από την Εφρίν.

Ένοπλοι των φατριών του λεγόμενου «Συριακού Εθνικού Στρατού», φιλότουρκοι ισλαμιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία, πούλησαν ένα σπίτι που ανήκει σε έναν πολίτη από οικογένεια γηγενών κατοίκων στο χωριό Καμρόκ στην περιοχή Σιράν στην ύπαιθρο της Εφρίν για 1.400 δολάρια.

Επιπλέον, Τουρκμένοι ισλαμιστές, μέλη της φιλοτουρκικής «Ταξιαρχίας Σουλτάνος Μουράντ», πούλησαν ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης της Εφρίν, όπου το σπίτι ανήκε σε έναν άμαχο εκτοπισμένο [σ.σ. Κούρδο] από την Εφρίν. Το σπίτι πουλήθηκε σε έναν ισλαμιστή, μέλος των φατριών που υποστηρίζονται από την Τουρκία, για 2.000 δολάρια.

Μέλη των τουρκμενικών φιλοτουρκικών ισλαμιστικών οργανώσεων «Σουλεϊμάν Σαχ» και «Αλ Αμσάτ» επέβαλαν «κεφαλικό φόρο» στους εκτοπισμένους που ζούνε στον καταυλισμό του Κατάρ, «Σεΐχης Αλ-Χαντίντ» στην ύπαιθρο της Εφρίν, 50 δολάρια για κάθε οικογένεια.

Οι οικογένειες απειλήθηκαν ότι όσοι δεν πλήρωναν θα εκδιώκονταν από τον καταυλισμό.

Οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές μισθοφόροι του Ερντογάν αποφάσισαν να επιβάλλουν 50 ευρώ φόρο-ενοίκιο σε κάθε οικογένεια αφότου μια ανθρωπιστική οργάνωση0 διένειμε από 150 δολάρια σε άτομα που επλήγησαν από τον σεισμό στην πόλη Τζιντέρες.

Τα μέλη της «Αλ Αμσάτ» ανέθεσαν στη διοίκηση του στρατοπέδου να επιβάλει φόρο-ενοίκιο σε όλες τις οικογένειες που έλαβαν χρήματα από την οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr