ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρωθυπουργός του Ιράκ, Μουχάμαντ Σάγια αλ-Σουντάνι, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC Persian ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε τον εναέριο χώρο της χώρας του για να εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον του Ιράν κατά τη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου τον Ιούνιο, χωρίς την έγκριση της ιρακινής κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας, Καρίμ Αλίουι αλ-Μουχαμάνταουι, επιβεβαίωσε στο ιρακινό μέσο Shafaq ότι «το Ιράκ έχει κινηθεί διπλωματικά και νομικά, καταθέτοντας επίσημη καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις παραβιάσεις της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας».
«Σαράντα οκτώ ώρες πριν ξεσπάσει ο πόλεμος, όλες οι εκτιμήσεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας, τους πολιτικούς κύκλους, ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης, προειδοποιούσαν για επικείμενη στρατιωτική δράση», τόνισε ο αλ-Σουντάνι.
«Οι αναφορές μας επιβεβαίωσαν ότι ο εναέριος χώρος μας παραβιάστηκε, ενώ οι ειδήσεις ανέφεραν εισβολή στο Ιράν».
Παράλληλα, ο Ιρανός βουλευτής Αμπολφάζλ Ζοχρεβάντ προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι το Ιράν οφείλει να αποκτήσει την ικανότητα να κατασκευάζει πολλαπλά πυρηνικά όπλα μέσα σε μία ημέρα και να εξοπλίζει τους πυραύλους του με τακτικές πυρηνικές κεφαλές.























































