Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

«Τυφεκιοφόροι του εχθρού» επιτέθηκαν στον Κοτζιά – Με ανοιχτά τα εθνικά μας θέματα έχυσαν φαρμάκι

«Τυφεκιοφόροι του εχθρού» επιτέθηκαν στον Κοτζιά – Με ανοιχτά τα εθνικά μας θέματα έχυσαν φαρμάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι καταγγελίες της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου περί περί άτυπων επαναπροωθήσεων στον Έβρο Τούρκων αιτούντων άσυλο, που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας για να ξεφύγουν από το καθεστώς Ερντογάν, “απασφάλισαν” πένες ημερήσιων εφημερίδων των Αθηνών που νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν ξανά στο πρόσωπο του Νίκου Κοτζιά.

Παρά το γεγονός ότι η φύλαξη των συνόρων δεν είναι της αρμοδιότητας του υπουργείου Εξωτερικών, κάποια δημοσιεύματα αφού υιοθέτησαν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, έδωσαν τα ρέστα τους σε λαϊκισμό και άκρατη κατασυκοφάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ, χρησιμοποιώντας και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Γιατί όμως τόση αγωνία να χτυπήσουν τώρα τον Νίκο Κοτζιά;

Αιτία είναι οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και η επικείμενη Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΞ.

Η σθεναρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο Κυπριακό, που δεν υποκύπτει στις πιέσεις αλλότριων συμφερόντων και αφελληνισμένων συνομιλητών τους, που επιθυμούν να παραδοθεί το νησί προτεκτοράτο στην Τουρκία, είναι η αιτία που βρήκαν τώρα την ευκαιρία φτηνοί συκοφάντες και λιβελογράφοι να στοχεύσουν στο πρόσωπο του Νίκου Κοτζιά, επιθυμώντας να τον πλήξουν και να υπονομεύσουν την εθνική εξωτερική πολιτική της χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών το βράδυ της Πέμπτης.

Απαντώντας ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Υπουργό Εξωτερικών σε ζητήματα φύλαξης συνόρων, δήλωσε:

«Το Υπουργείο και ο Υπουργός Εξωτερικών προσωπικά, έχουν γίνει στόχος μεθοδευμένης και ανήθικης επίθεσης από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Εξωτερικών ουδεμία αρμοδιότητα και πρακτική εμπλοκή έχει σε ζητήματα προστασίας, ασφάλειας και φύλαξης συνόρων.

»Είναι ολοφάνερο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η προσπάθεια αυτή επιχειρείται από γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων».

Οι “τυφεκιοφόροι του εχθρού” (όπως έχει χαρακτηρίσει όλους αυτούς στο παρελθόν εύστοχα ο Φαήλος Κρανιδιώτης), έγραψαν για τον Νίκο Κοτζιά που ακούραστος υπηρετεί την πατρίδα και το έθνος ολάκερο.

“Η εξωτερική πολιτική του Νίκου Κοτζιά δεν είναι ρεαλιστική, αλλά σουρεαλιστική. Καταγγέλλει την τουρκική κυβέρνηση ότι δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά της παραδίδει με συνοπτικές διαδικασίες τους αντικαθεστωτικούς. Κατηγορεί τον Νορβηγό μεσολαβητή για το Κυπριακό ότι είναι λομπίστας των Τούρκων, αλλά συναντάται μαζί του και συναινεί όλο χαμόγελα σε μια νέα Γενεύη την οποία ετοιμάζεται να υπονομεύσει όπως έκανε με τις προηγούμενες”, γράφει στα ΝΕΑ ο Μιχάλης Μήτσου και συνεχίζει:

“Πιστός σε αυτή τη γραμμή, ο υπουργός Εξωτερικών βρήκε και την εξήγηση για την τρομοκρατία και τον θρησκευτικό φανατισμό. Φταίνε οι εξωτερικές επεμβάσεις, είπε στην πρόσφατη Διάσκεψη της Ρόδου για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα. Οι μεγάλες δυνάμεις πρώτα κατέστρεψαν τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες και τώρα τους κουνάνε το δάκτυλο. Αντιιμπεριαλισμός, τριτοκοσμισμός, συνθηματολογία, το αφήγημα αυτής της κυβέρνησης δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο Μουράτ Τσαπάν πάντως, σαπίζει στη φυλακή”, γράφει.

Βλέπετε πώς ο συκοφάντης τα “πλέκει” όλα;

Μέσα στο παραλήρημά του εμπλέκει το Κυπριακό, προαναγγέλλοντας ότι η ελληνική πλευρά θα υπονομεύσει τη Διάσκεψη στη Γενεύη (εδώ υιοθετεί κατά γράμμα τους ισχυρισμούς του τουρκικού καθεστώτος ο συκοφάντης, για να μην του αποδώσουμε βαρύτερο χαρακτηρισμό), υπερασπίζεται τη θιγμένη τιμή του λομπίστα των Τούρκων Έιντε, παραβλέποντας ότι αφού ο Κοτζιάς τον εξευτέλισε ο Έιντε επισκέφτηκε την Αθήνα σαν βρεγμένη νυφίτσα και όχι ο Κοτζιάς τον ΟΗΕ, ενώ ισχυρίζεται, αυτός ο συκοφάντης, ότι ο Νίκος Κοτζιάς παρέδωσε αντικαθεστωτικούς στους Τούρκους!

Πότε το έκανε αυτό ο Νίκος Κοτζιάς; Πότε έδωσε σχετική εντολή;

Υπάρχει κάποια απόδειξη για αυτούς τους ισχυρισμούς; Καμία απόδειξη!

Αλλά η λάσπη δεν χρειάζεται αποδείξεις, τις αρκούν οι σελίδες των ΝΕΩΝ, γνωστός βούρκος της δημοσιογραφίας εδώ και δεκαετίες.

Αυτής της εξευτελισμένης φυλλάδας με την ανύπαρκτη πλέον κυκλοφορία, που ο ελληνικός λαός δεν την αγοράζει ούτε για να τυλίξει τα ψάρια του, διότι από το δηλητήριό της που στάζει μπορεί να “ποτίσει” ακόμα και τη μαριδούλα του λαού, που ο λαός έφτασε να σιτίζεται αποκλειστικώς με μαριδούλα εξαιτίας της προπαγάνδας που υπηρέτησε αυτή η αισχρή φυλλάδα.

Ύστερα ο ίδιος συκοφάντης αποκαλεί τον Νίκο Κοτζιά “τριτοκοσμικό”, επειδή προφανώς συναντήθηκε στη Ρόδο με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που τον πλούτο τους ο λιβελογράφος των ΝΕΩΝ προφανώς και δεν αγνοεί, με την Αίγυπτο, που ο Ντόναλντ Τραμπ την έχει πρώτη επιλογή στο τηλεφωνικό του καρνέ στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς, με την Αλγερία που τροφοδοτεί με φυσικό αέριο την Ευρώπη και με άλλες δυνάμεις της περιοχής που είναι η γειτονιά μας και μάς εμπιστεύονται να έχουμε τον κεντρικό γεωπολιτικό ρόλο.

Χώρες που δεν είναι τριτοκοσμικές, είναι πλούσιες και ισχυρές.

Αλλά τι να καταλάβει από γεωπολιτική και συμμαχίες εκείνος που αρθρογραφεί σε μια εφημερίδα που η διεύθυνσή της ήταν σαν να ήταν στο Βερολίνο;

Αλλά ακόμα κι εάν ακόμα κάποιος ισχυριστεί ότι αυτή είναι η άποψή του, περί τριτοκοσμικότητας, αυτό δεν αναιρεί τις συκοφαντίες του, τις αναπόδεικτες συκοφαντίες του.

Τι θέλει να μας πείσει; Ότι ο Νίκος Κοτζιάς που είπε στους Τούρκους “καθίστε καλά γιατί τα δικά μας σύνορα φτάνουν μέχρι τον Ινδό” και την άλλη φορά αστειευόμενος ότι “εάν δεν του αρέσει του Ερντογάν η συνθήκη της Λωζάνης μπορούμε να γυρίσουμε στη συνθήκη των Σεβρών”, βρήκε αυτόν τον άνδρα ο Μήτσου, που μας έχει κάνει επανειλημμένα εθνικά υπερήφανους, να συκοφαντήσει. Ποιος; Ένας Μήτσου.

Αλλά αρκετά με τα σκουπίδια των ΝΕΩΝ, έχουμε κι άλλα σκουπίδια.

Βγήκε ένας Ηλίας Κανέλλης στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου και αποκάλεσε τον Νίκο Κοτζιά εμμέσως πλην σαφώς “κότα”.

Και αφού κινείται στην ίδια γραμμή με τον Μήτσου, εξάλλου αδελφές εφημερίδες είναι πλέον Τα ΝΕΑ και η Ελευθερία του Τύπου, καταλήγει αποκαλώντας τον Υπουργό εμμέσως “κότα”, αλλά ευθέως κότες αποκαλεί όλους τους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο και στην Ομογένεια που υποστηρίζουν τον Κοτζιά και εξαιρεί από τον χαρακτηρισμό μόνο το σινάφι του, δηλαδή όπως γράφει τους “πολίτες που δεν εμπνέονται από τον υποκριτικό πατριωτισμό του υπουργού”.

Να αποκαλεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού “κότα” ένας Ηλίας Κανέλλης δεν είναι κάτι που παραξενεύει.

Το σινάφι του Κανέλλη έχει πει πολλά χειρότερα για τους Έλληνες αυτή την επταετία των μνημονίων.

Γιατί δεν είναι ο Κοτζιάς που ενοχλεί μόνο επειδή χαλάει μπίζνες, που αυτοί οι “τυφεκιοφόροι” ως χρήσιμοι ηλίθιοι προφανώς και δεν αντιλαμβάνονται, νεροπίστολα του εχθρού είναι, είναι ο Κοτζιάς που ενοχλεί ακόμα περισσότερο επειδή δίνει πίσω στους Έλληνες τη χαμένη τους υπερηφάνεια.

Επειδή χάρη σε έναν Κοτζιά η Ελλάδα όχι μόνο ανακαταλαμβάνει τον απωλεσθέντα ιστορικό και γεωπολιτικό της χώρο, με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον (αυτό να δείτε πόσο τους “χαλάει”), αλλά κυρίως γιατί χάρη στον Κοτζιά οι Έλληνες μέσα στη φτώχεια τους αισθάνονται εθνικά ασφαλείς και υπερήφανοι.

Χάρη σε έναν Νίκο Κοτζιά και σε μια αφοσιωμένη στην πατρίδα ομάδα πανεπιστημιακών και ειδικών γεωπολιτικών αναλυτών που τον περιβάλλει, το έθνος καθημερινά δίνει μάχες που τις κερδίζει.

Και όπου κι αν σταθείς και βρεθείς, όλοι οι Έλληνες, εκτός από κάτι αφελληνισμένους γραφιάδες με νεροπίστολα, όλοι μιλάνε για τον Κοτζιά με τα καλύτερα λόγια.

Στη Βόρεια Ήπειρό μας, που γιαγιάδες κάνουν τον σταυρό τους και λένε “να έχει καλά ο Θεός αυτόν τον Κοτζζζιά”, με τη βαριά ηπειρώτικη λαλιά τους, “να ναι καλά που μας προσέχει από τους συμμορίτες”.

Στην πληγωμένη Κύπρο μας, το 80% είναι υπέρ του Κοτζιά. Ενοχλεί; Βεβαίως ενοχλεί.

Στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, παντού σε όλη την Ομογένεια, τα ελληνικά δίκτυα δουλεύουν ξανά, τα λόμπι πάλι μαζεύονται για την πατρίδα, διότι ξέρουν όλοι οι Έλληνες, όλα τα 20 εκ. των Ελλήνων, ότι υπάρχει πολιτικός άνδρας που ασχολείται μαζί τους, νοιάζεται και ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αξίζει να μαζευτούν ακόμα μια φορά, για την πατρίδα, γιατί με τον Κοτζιά αισθάνονται ότι αυτή τη φορά η πατρίδα μπορεί να κερδίσει τη μάχη.

Τι να πρωτογράψω; Για τις εκκλησιές και τους παπάδες που υψώνουν ελληνικές σημαίες στην έρημο της Μέσης Ανατολής και τον μνημονεύουν, για τα αρχαία Πατριαρχεία που του εμπιστεύονται τις ψυχές τους περικυκλωμένα από τζιχαντιστές, για τους λόγιους του Ελληνισμού που αναγνωρίζουν στον πρόσωπό του τη διπλωματία ενός Βησσαρίωνα και το όραμα ενός Πλήθωνα Γεμιστού;

Τι να καταλάβουν αυτοί οι τυφεκιοφόροι με τα νεροπίστολα από τις πανίσχυρες εθνικές δυνάμεις που έχουν συμμαχήσει στο πλευρό του για να δώσουν τη μεγάλη μάχη για την Ελλάδα;

Τι να αντιληφθούν αυτά τα νεοφιλελεύθερα γιουσουφάκια των κοτζαμπάσηδων από Ελλάδα;

Συκοφάντες, φτηνοί συκοφάντες, τυφεκιοφόροι του εχθρού οπλισμένοι με νεροπίστολα… Και η περιφρόνηση πολύ τους πέφτει…

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr