Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος είναι ο χάκερ που έβγαλε στη φόρα τις φωτογραφίες των σταρ!

Ποιος είναι ο χάκερ που έβγαλε στη φόρα τις φωτογραφίες των σταρ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών χολιγουντιανών σταρ και εύλογα το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει ποιος είναι ο χάκερ που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τις προσωπικές στιγμές πάνω από 100 διασήμων.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με έναν μάλιστα χάκερ να εμφανίζεται σε ιστοσελίδα και να δίνει συνέντευξη ομολογώντας ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έφερε εις πέρας το εγχείρημα που έχει αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη. Όπως είναι λογικό ο χάκερ δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

«Δεν πήρα τα λεφτά και άρχισα να τρέχω… Τα πράγματα έγιναν παράξενα όταν άρχισα να ποστάρω δείγματα του υλικού που κατείχα… Οι άνθρωποι ήθελαν το υλικό δωρεάν… Ναι, έβγαλα 120 δολάρια με τη διεύθυνση του bitcoin μου, αλλά αν υπολογίσεις το χρόνο που διέθεσα για να συγκεντρώσω όλο το υλικό (δεν είμαι χάκερ, είμαι απλώς συλλέκτης) και τα χρήματα που έδωσα, καθώς πλήρωσα πολλά μέσω bitcoin για να εξασφαλίσω το υλικό όταν έγινε η ιδιωτική ανταλλαγή, τότε πραγματικά δεν πλησίασα καν αυτό που ήθελα αρχικά. Και αυτό κυρίως επειδή χρήστες του bitcoin σπάμαραν τη διεύθυνσή μου, πήραν τα δικά μου αυθεντικά ποστ και τα μετέδωσαν ως δικά τους, προσπαθώντας κι αυτοί να κερδίσουν, αλλά και από όλους τους σκεπτικιστές. Είχα αποδείξει ότι έχω το υλικό, αλλά ο κόσμος ήθελε όλο και περισσότερο τζάμπα. Ε όχι, γαμώτο δεν μπορείς να τα έχεις όλα δωρεάν, κάποιες φορές».

Αμέσως οι υποψίες έπεσαν πάνω σε έναν 26χρονο από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, τον Bryan Hamade, καθώς ο ίδιος είχε ανεβάσει στο παρελθόν κάποιες από αυτές τις γυμνές φωτογραφίες στο Reddit, που ανέβηκαν και οι υπόλοιπες, με το user name BluntMastermind.

bryan

Πάντως ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ο χάκερ που έχει στερήσει τον ύπνο από όλο το τζετ σετ του Χόλιγουντ και υποστήριξε ότι δημοσίευσε τις φωτογραφίες πολύ μετά την αρχική δημοσίευση από τον πραγματικό χάκερ.

«Δεν είμαι πίσω από όλο αυτό. Ήταν τόσο βλακεία. Πολλοί δημοσίευσαν τις φωτογραφίες πριν από εμένα. Και φυσικά είπα ψέματα ότι είμαι ο χάκερ. Η φωτογραφία μάλιστα που προσπάθησα να πουλήσω ήταν ψεύτικη. Υπήρξα ηλίθιος που έμπλεξα σε αυτό και έχασα χρόνο ψάχνοντας και γενικά ασχολούμενος με αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά στη BuzzFeed News όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί του για το σχετικό ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς μπορεί κάποιος να υποκλέψει φωτογραφίες και αρχεία από ένα κινητό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο εν λόγω χάκερ εργάζεται ως ειδικός χειριστής ψηφιακού κώδικα σε μεγάλη εταιρία στη Τζόρτζια, γεγονός που δεν έχει πάρει από πάνω του τις υποψίες…

Δείτε στα ακόλουθα θέματα τις φωτογραφίες των σταρ:

1. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς που έκλεψε ο χάκερ!

2. Παγκόσμιος σάλος με τον χάκερ: Δείτε φωτογραφίες των σταρ που έκλεψε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr