ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Βρετανία, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Οικονομική Κρίση, Τράπεζα της Αγγλίας, Τράπεζες,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για μια «σχεδόν εσκεμμένη ενέργεια» έκανε ο πρώην διοικητής της Bank of England, Mέρβιν Κινγκ, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph, ο πρώην επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο London School of Economics, επισήμανε ότι οι χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας υποβάλλονται σε διαρκείς περικοπές δίχως να λαμβάνουν κάποιο αντάλλαγμα, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν θα περίμενε ποτέ να υπάρξει αναπτυγμένη χώρα, η οποία θα βρισκόταν σε ύφεση για περισσότερα χρόνια από ό,τι οι ΗΠΑ το 1930».
«Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η ανάκαμψη και η απασχόληση στην Ελλάδα και τις αδύναμες χώρες της Ευρωζώνης είναι η αποχώρηση τους από την Ευρωζώνη και η επαναφορά των εθνικών τους νομισμάτων» πρόσθεσε.






















































