ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μάριο Ντράγκι,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Μάριο Ντράγκι «έδειξε» ως υπεύθυνο για την πτωτική πορεία του ευρώ η ‘Ανγκελα Μέρκελ. «¨Είναι αδύναμο το ευρώ λόγω της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ» τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος που ανέφερε πως η χαμηλή τιμή του πετρελαίου επίσης αποτελεί παράγοντα.
Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι «μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο στη Γερμανία, παρότι η εγχώρια ζήτηση ήδη αποτελεί κινητήριο δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη».
Σχετικά με τη Βρετανία, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εμποδίσει άλλες χώρες να εγκαταλείψουν την ΕΕ.
Σε ό,τι αφορά στον νέο Γάλλο πρόεδρο, ευχήθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν να καταφέρει να αντιπαλέψει την ανεργία και συμπλήρωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει να τον βοηθήσει να έχει επιτυχία.
Η καγκελάριος υπογράμμισε ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο λαϊκισμός είναι να λύσουμε τα προβλήματα.






















































