Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Pink Martini: Μουσική ρετρό και τζαζ μοτίβα στο Γκάζι Live

Pink Martini: Μουσική ρετρό και τζαζ μοτίβα στο Γκάζι Live
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Pink Martini επισκέπτονται τη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες στο Γκάζι Live (Ιερά Οδός 11), την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου, στις 21.00.

Ο άψογος συνδυασμός της μουσικής ρετρό και των τζαζ μοτίβων με ποπ ρυθμούς δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα. Ωστόσο, δεν παραλείπονται και τα στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, κάτι που ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό.

Όπως δηλώνει ο ιδρυτής τους Τόμας Λοντερντέιλ: «Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής».

Οι Pink Martini δεν έχουν σταματήσει να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία. Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο τους συναυλιακό προορισμό, καθώς μας επισκέπτονται τακτικότατα από το 2001 με sold out εμφανίσεις, γεγονός που αποδεικνύει και την αγάπη του ελληνικού κοινού προς αυτούς.

Με την τραγουδίστριά τους Τσάινα Φορμπς, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις ιστορίες των τραγουδιών τους στη Γαλλία του Μεσοπολέμου, τη ρομαντική Ιταλία, τη φλογερή Ισπανία, τις Αυστριακές Άλπεις και από εκεί στη μυστηριώδη Αραβία, την Αβάνα του 30, τη μυστικιστική Κίνα, την Ιαπωνία και τη Ν. Υόρκη.

«Μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Νομίζω πως ο κόσμος αγαπά την ποικιλία και την διαφορετικότητα αυτή στη μουσική μας, που την κάνει να μην έχει σύνορα», υπογραμμίζει ο Τόμας Λοντερντέιλ.

Τιμές εισιτηρίων:

Γ’ ΖΩΝΗ- ΟΡΘΙΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 30 ΕΥΡΩ, Γ’ ΖΩΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ- ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΡΘΙΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 25 ΕΥΡΩ

Β’ ΖΩΝΗ- ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 40 ΕΥΡΩ

Α’ ΖΩΝΗ- ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 50 ΕΥΡΩ

Α’ ΖΩΝΗ- ΤΡΑΠΕΖΙΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 200 ΕΥΡΩ

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr