ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με κάθε επισημότητα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, στη συνεδρίαση του στις 7 Αυγούστου στο Λονδίνο, αναγνώρισε τη μαστίχα Χίου ως φυσικό φάρμακο.
Συγκεκριμένα, η μαστίχα Χίου συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία των παραδοσιακών φαρμάκων φυτικής προέλευσης, με δύο θεραπευτικές ενδείξεις: δυσπεπτικά προβλήματα και δερματικές φλεγμονές και επούλωση δερματικών πληγών.
Αποτέλεσμα της καταχώρησης είναι η δυνατότητα κυκλοφορίας σκευασμάτων μαστίχας σε όλη την Ευρώπη με ισχυρισμούς υγείας εγκεκριμένους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).






















































