ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα πιο πολλά τροχαία ατυχήματα γίνονται στην Αττική, τα πιο καταστροφικά και ζημιάρικα όμως γίνονται στην Καστοριά. Αυτό προκύπτει από μελέτη της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος η οποία περιλαμβάνεται στην ετήσια στατική έκθεση της ΕΑΕΕ.
Ειδικότερα οι μεγαλύτερες συχνότητες ζημιών (άνω του 6%) παρατηρούνται στους νομούς Αττικής (8,24%), Αχαΐας (7,95%) Θεσσαλονίκης (7,28%) και Ηρακλείου (6,57%).
Η μεγαλύτερη μέση ζημιά όμως καταγράφηκε στην Καστοριά (3.052 ευρώ η μέση ζημιά) και ακολουθεί η Αιτωλοακαρνανία με 2.974 ευρώ, η Πέλλα με 2.967 ευρώ και η Άρτα με 2.954 ευρώ.
Δείτε τους χάρτες επικινδυνότητας στη συνέχεια (πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση):


ΠΗΓΗ: Nextdeal






















































