ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο δήμαρχος Αχαρνών ( Μενιδίου )Γιάννης Κασσαβός, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.
Η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών μετά τον αδόκητο θάνατο του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και τις κινητοποιήσεις στο Μενίδι φαίνεται πως επιβάρυναν πολύ τον δήμαρχο ο οποίος πρωτοστατούσε σε όλες τις προσπάθειες για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης.
Μόλις την προηγούμενη νύχτα είχε γίνει στο Μενίδι μια ακόμη κινητοποίηση. Ενώ ο δήμαρχος την Τρίτη είχε μετάσχει στη συνάντηση αντιπροσωπείας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.






















































