ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γενικά καλός θα παραμείνει ο καιρός και την Παρασκευή, με ηλιοφάνεια, αλλά και αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία από 4 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 10 έως 26 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 26 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και ο υδράργυρος από 5 έως 27 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 25 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 7 έως 28 βαθμούς.
Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.






















































