ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Βαλκάνια, Δήμος Αθηναίων, Διαδηλώσεις, Ελληνική Ομογένεια, Μακεδονία, Πλατεία Συντάγματος, Σκόπια, Συλλαλητήρια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων, με την οποία ενημερώνει πως την άδεια για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό έλαβε από τις υπηρεσίες του δήμου η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.
Η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση και συμπληρώνεται πως το Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσκόμισε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, όπως είχε ζητηθεί ήδη από την Παρασκευή 26 του μηνός, έγγραφα υποστήριξης φορέων και τα καταστατικά τους.
«Το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν», καταλήγει ο δήμος Αθηναίων.






















































