ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Λαρισαίοι έβαλαν τα γυαλιά στην τρόικα και στον Κωστή Χατζηδάκη! Ρεπορτάζ για την ανεξάρτητη προσπάθεια κτηνοτρόφων της επαρχίας να πωλούν γάλα χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στους καταναλωτές, με χαμηλότερη τιμή από αυτήν που πωλείται σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters, με το χαρακτηριστικό τίτλο “Στον ελληνικό πόλεμο του γάλακτος, οι γαλακτοπαραγωγοί κόβουν τους μεσάζοντες”.
Ο λόγος για το ΘΕΣΓάλα, τον συνεταιρισμό που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τη Λάρισα, όπου σήμερα μπορεί κανείς να βρει 14 αυτόματα μηχανήματα που βγάζουν όχι αναψυκτικά ή σάντουιτς, αλλά… γάλα.
“Κόσμος περίμενε στην ουρά 20 με 30 λεπτά για να αγοράσει γάλα!”, δηλώνει ο 37χρονος Κωνσταντίνος Γουγούλιας, γενικός διευθυντής του συνεταιρισμού, περιγράφοντας την πρώτη μέρα που τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα. “Τους λέγαμε, περιμένετε, πρέπει να γεμίσουμε τα μηχανήματα πρώτα”.
“Τα νέα αυτόματα μηχανήματα της πόλης έχουν, σε μικρή κλίμακα, λύσει ένα πρόβλημα που οι ηγέτες της Ελλάδας και οι διεθνείς δανειστές τους προσπάθησαν και απέτυχαν να αντιμετωπίσουν”, σημειώνεται στο ρεπορτάζ.






















































