Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν Πληρώνω: “Οι καλές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεργολάβους”

Δεν Πληρώνω: “Οι καλές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεργολάβους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μια ιδιαίτερη σκληρή ανακοίνωση το Κίνημα Δεν Πληρώνω κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις με τους μεγαλοεργολάβους των διοδίων και των εθνικών μας οδών, ενώ αναφερόμενο στον Κώστα Μπακογιάννη, περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος φαίνεται να σηκώνει τη σημαία του αγώνα κατά των διοδίων, σημειώνει με ειρωνεία ότι “ακόμα και οι δεξιοί τη βγαίνουν από τα… αριστερά”.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Κινήματος Δεν Πληρώνω:

Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που ανέπτυξε ο Συριζα με τους μεγαλοεργολάβους που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους.

Τώρα όμως τους βγαίνουν από τα… αριστερά ακόμα και οι δεξιοί:

“Για αρχή προσπαθήστε να πείσετε τον αρχηγό σας” είπε ο Μπακογιάννης στον Αποστόλου για το θέμα των διοδίων.

Το καυτό θέμα των διοδίων στη Φθιώτιδα συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των διοδίων: «Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ».

Μάλιστα χαρακτήρισε τα διόδια μάστιγα και τόνισε ότι αυτή τη μάχη θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

Μιλώντας την Τρίτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε ότι κανένας αρχηγός δεν αναφέρθηκε από το βήμα της ΔΕΘ στο σοβαρό θέμα των διοδίων.

“Άκουσα την ομιλία του Τσίπρα και ούτε μία κουβέντα για τα διόδια και τις συμβάσεις, είναι από τα θέματα που χαρακτήρισε ο ίδιος πως θέλουμε να τα κάνουμε αλλά δε μπορούμε ή θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν είναι αρκετά σημαντικό;”

Και κατέληξε ανεφερόμενος στον κ. Αποστόλου πως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να πείσετε το ίδιο σας το κόμμα για τη σημασία του συγκεκριμένου θέματος.”

Στους μεγαλοεργολάβους και την κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία η πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση που έκανε το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο δημαρχείο του Μώλου, για τα διόδια.

Πολλοί αστεράτοι της αστυνομίας βρίσκονταν έξω από το δημαρχείο για να καταδείξουν τη “δύναμη” ενός κράτους- μαριονέτα που υπηρετεί με συνέπεια τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοεργολάβων.

Μόνο αν αναλάβουν, οι ίδιοι οι πολίτες να σηκωθούν από τους καναπέδες, μπορεί να δωθεί λύση στο θέμα των διοδίων και όχι μόνο!

Επίσης, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από την ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος στο Μώλο Φθιώτιδας με κύριο θέμα την οργανωμένη πάλη ενάντια στα διόδια.

Όπως αναφέρει, ο λόγος δόθηκε σε πάρα πολύ κόσμο ο οποίος με πάθος εξέφρασε την αναγκαιότητα συσπείρωσης της τοπικής κοινωνίας με στόχο την κατάργηση των καινούριων παράπλευρων σταθμών αλλά και όλων των διοδίων στην Ελλάδα διεκδικώντας ελεύθερους δρόμους για όλους. Ήδη έγινε κάλεσμα για Παφθιωτική κοινητοποίηση ενάντια στα διόδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr