ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την καταβολή και άμεσα των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του MEGA, ζήτησε μέσω ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα καλεί τους μετόχους του καναλιού «να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες» και ότι είναι «απαράδεκτο» να παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
“Η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA πρέπει να γίνει άμεσα.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα χρόνο, τη στιγμή, μάλιστα, που ο σταθμός εκπέμπει και εισπράττει έσοδα από διαφημίσεις.
Οι μέτοχοι του MEGA οφείλουν να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και να καταβάλουν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους.”






















































