Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανός ευρωβουλευτής: Έλληνες είστε το έθνος της δημοκρατίας – Μην λυγίσετε!

Βρετανός ευρωβουλευτής: Έλληνες είστε το έθνος της δημοκρατίας – Μην λυγίσετε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο πλευρό της Ελλάδας στάθηκε Βρετανός ευρωβουλευτής του UKIP.

Ο Πολ Νουτάλ (Paul Nuttall) του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος, μιλώντας στην Ευρωβουλή επιτέθηκε στον Γέρουν Ντάισελμπλουμ για τη δήλωση που έκανε μερικές ημέρες νωρίτερα.

«Θέλω να αρχίσω την ομιλία μου, αναφέροντας τα λόγια του επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος μόλις 2 μέρες πριν είπε κάνετε λάθος εάν νομίζετε ότι η δημοκρατία σημαίνει ότι το αποτέλεσμα μιας εκλογής μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε στην Ευρωζώνη», σημείωσε αρχικά ο Paul Nuttall και συνέχισε λέγοντας:

«Λοιπόν, μας λέει αυτό που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζουμε, για το τι σκέφτονται για τη δημοκρατία οι ευρω-φανατικοί. Και δεν είναι ειρωνικό ότι καταστρέφετε τη δημοκρατία στο λίκνο της, την Ελλάδα; Επιτρέψατε στην Ελλάδα να μπει σε ένα νόμισμα που δεν έπρεπε ποτέ να βρίσκεται. Ρίξατε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό επειδή προσέφερε στη χώρα του διέξοδο με δημοψήφισμα. Επιβάλετε λιτότητα που έχει βάλει τους ανθρώπους της Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Ωστόσο, εξακολουθείτε να αλυσοδένετε αυτήν την υπέροχη χώρα με οικονομικές αλυσίδες», επισήμανε ο Nuttall.

«Σε εσάς λέω: η εθνική κυριαρχία και η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι δική σας για να την πάρετε. Οι Έλληνες έχουν υποφέρει αρκετά. Οι παρατάξεις της μάχης είναι σαφείς: Είναι οι δυνάμεις της δημοκρατίας στην Ελλάδα εναντίον των αντιδημοκρατικών δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε και κατόπιν απευθύνθηκε ρητορικά προς την ελληνική βουλή ρωτώντας εάν θα παραμείνουν σταθεροί.

«Προς τους Έλληνες λέω να παραμείνουν θαρραλέοι και να προστατέψουν τα δικαιώματά τους. Είστε οι δημιουργοί της δημοκρατίας και τώρα θα πρέπει να την σώσετε. Σκεφτείτε το θάρρος και το πνεύμα των προγόνων σας. Μην καμφθείτε, μην πέσετε, μην παραδοθείτε».

«Είστε οι υπερασπιστές της δημοκρατίας τώρα, είστε το έθνος του Ομήρου, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και αν υψώσετε το ανάστημά σας, θα επικρατήσετε και θα γίνετε ένας φάρος ελπίδας για όλους μας», κατέληξε ο Βρετανός ευρωβουλευτής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...