ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε Έβρο και Λήμνο θα βρεθεί την Μεγάλη Πέμπτη ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το εκεί υπηρετούν στρατιωτικό προσωπικό ενώ μαζί του θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Καμμένος και οι Αρχηγοί τον Κλάδων, με επικεφαλής τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.
Συμφώνως με τα στοιχεία του προγράμματος, η αποστολή μετά την άφιξή της στην Αλεξανδρούπολη θα μεταβεί στην έδρα της XVI (16ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, και από εκεί κατεβαίνοντας προς νότο θα επισκεφτούν φυλάκια στη ζώνη ευθύνης της Μεραρχίας καθώς και εν συνεχεία στην αντίστοιχη της ΧΙΙ (12ης) Μ/Κ ΜΠ φθάνοντας πάλι στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα επιβιβαστούν πάλι στο C-130H με το οποίο θα πετάξουν στη Λήμνο.
Εκεί ο Πρόεδρος, ο ΥΕΘΑ και οι Αρχηγοί θα επισκεφτούν μονάδες της 88 Στρατιωτικής Διοικήσεως, την 130 Σμηναρχία Μάχης και τα πληρώματα επιφυλακής μαχητικών F-16 και ελικοπτέρου Super Puma, καθώς και σε σκάφος του ΠΝ που ναυλοχεί στο λιμάνι της Μύρινας.
Ακολούθως ο Πρόεδρος και οι Αρχηγοί θα επιστρέψουν αυθημερόν στην Αθήνα, ενώ ο Π.Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση θα επισκεφτούν την Μεγάλη Παρασκευή την 135 Σμηναρχία Μάχης και τις άλλες μονάδες της Σκύρου για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό τους.























































