ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή τους δηλώνουν με επιστολή τους 17 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, οι βουλευτές του κόμματος που ψήφισαν «όχι» κατά την πρόσφατη ψήφιση των προαπαιτούμενων, Ελένη Σωτηρίου, Βασίλης Χατζηλάμπρου και Δημήτρης Κοδέλας.
Χαρακτηρίζουν τη σημερινή συνεδρίαση «κατεπείγουσα διαδικασία» που στόχο είχε «να αποδεχτεί την επιλογή του Μαξίμου να κυβερνά εφαρμόζοντας την ταπεινωτική συμφωνία που υπέγραψε», ενώ κάνουν λόγο για «παταγώδη αποτυχία της διαπραγματευτικής στρατηγικής που ακολουθήθηκε με ευθύνη του ηγετικού επιτελείου».
Τα 17 παραιτηθέντα μέλη της Κ.Ε. θεωρούν ότι το συνέδριο που εξήγγειλε η ηγεσία του κόμματος μεθοδεύεται να έχει «βασικό πλαίσιο και στόχο την επικύρωση της μετάλλαξης σε μνημονιακό κόμμα», αλλά δηλώνουν ότι «αυταπατούνται όσοι ευελπιστούν ότι θα στριμώξουν και θα καλουπώσουν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νεομνημονιακό μόρφωμα», ενώ εκτιμούν ότι «είναι σίγουρο ότι η μνημονιακή μετάλλαξη θα οδηγήσει χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε επάλληλους κύκλους διεργασιών, προσπαθειών, αναζητήσεων, συντονισμού, κοινού βηματισμού», τονίζοντας ότι οι ίδιοι σε αυτές τις διεργασίες θα είναι «ενεργοί και παρόντες».























































