ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ δεν μπορείς να πείσεις» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο κ.Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βέλη κατά της κυβέρνησης αλλά και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Στον σύντομο διάλογο που είχε ο κ.Μεϊμαράκης με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιώργο Παναγόπουλο, τόνισε πως η πληροφόρηση που έχει για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων δεν είναι ολοκληρωμένη, ενώ παρατήρησε πως ««όπου πηγαίναμε με επιχειρήματα σοβαρά και με ενίσχυση τριτοβάθμιων οργανώσεων στη διαπραγμάτευση κερδίζαμε», καθώς όπως είπε έτσι «εκπέμπεις αξιοπιστία».
Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογο:
Γιάννης Παναγόπουλος: Κύριε Πρόεδρε τι εικόνα έχετε από τη διαπραγμάτευση;
Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν μας δίνουν πάρα πολλά, δεν έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση, αν και θέλουμε να συμμετέχουμε στις διαπραγματεύσεις. Μάλλον εσείς καλύτερη ενημέρωση έχετε.
Γιάννης Παναγόπουλος: Διαπιστώσαμε ότι από τη βοήθεια που προσφέραμε ότι να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις μαζί και να ενισχύουν τη διαπραγμάτευση είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα που έχουμε.
Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Πράγματι όπου πηγαίναμε με επιχειρήματα σοβαρά κ με ενίσχυση τριτοβάθμιων οργανώσεων στη διαπραγμάτευση το κερδίζαμε. Εκπέμπεις αξιοπιστία.
Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις.























































