Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο

Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην  Αθήνα το Σεπτέμβριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες του στο Μαξίμου είχε αυτές τις ημέρες ο  Αλέξης Τσίπρας,με αντικείμενο το σχεδιασμό για την ενίσχυση της ανάπτυξης και μεταξύ αυτών έγινε γνωστό ότι θα έρθει στην Ελλάδα ο Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή έγινε  σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή των υπουργών Σταθάκη, Παπαδημητρίου, Κατρουγκαλου και Πιτσιόρλα για την προετοιμασία τριών σημαντικών γεγονότων που θα λάβουν χώρα το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου και στα οποία η κυβέρνηση προσβλέπει για την προσέλκυση επενδύσεων:

Πρώτον, την προετοιμασία της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, που θα γίνει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Δεύτερον, τη διεξαγωγή του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τν Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι.

Τρίτον, την πραγματοποίηση ευρωαραβικής διάσκεψης στην Αθήνα, η οποία οργανώνεται από ιδιωτικούς φορείς και θα συμμετέχουν αξιωματούχοι, επιχιερηματίες και εκπρόσωποι funds από τον αραβικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...