ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πορεία ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του EuroWorking Group την Πέμπτη.
Σύμφωνα με πηγές της Ευρωζώνης τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, έχει σημειωθεί «σημαντική πρόοδος», ωστόσο «παραμένουν κάποιες προκλήσεις».
Το βράδυ της Πέμπτης, το δ.σ. του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), ενέκρινε την εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα, για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.
Επίσης στην Αθήνα στη συνάντηση κυβέρνησης-θεσμών επήλθε συμφωνία για εξωδικαστικό μηχανισμό, δημόσια διοίκηση και συντάξεις χηρείας.
Αξιολόγηση: Αγορές προϊόντων και δημοσιονομικά στην ατζέντα την Παρασκευή
Οι αγορές προϊόντων και τα δημοσιονομικά θα βρεθούν στην ατζέντα των επαφών του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών την Παρασκευή.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων της Παρασκευής διαμορφώνεται ως εξής:
08.30 Αγορές προϊόντων
09.30 Δημοσιονομικά – σύνοψη























































