Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος απείλησε ότι η χώρα μας θα ανατιναχτεί και δεν θα απομείνει Ελλάδα

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος απείλησε ότι η χώρα μας θα ανατιναχτεί και δεν θα απομείνει Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποθρασυμμένος ο Τούρκος αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου απείλησε ευθέως τη χώρα μας ότι θα ανατιναχτεί πλήρως και δεν θα απομείνει τίποτα από Ελλάδα.

Με αφορμή την παροχή ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου, με μηνύματα που ανέβασε στο Twitter, αναφέρεται στο θέμα των Τούρκων αξιωματικών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες «δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες».

Σε άλλο μήνυμα, ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τονίζει πως «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Θεωρούμε ότι επιβάλλεται άμεση απάντηση στον Τούρκο αντιπρόεδρο. Οι δηλώσεις του είναι απαράδεκτες ως αλαζονικές και εχθρικές και προσβάλλουν ευθέως το ηθικό και την τιμή του ελληνικού λαού.

Κάθε κυβέρνηση οφείλει να έχει ως προτεραιότητά της την προστασία του ηθικού και της τιμής του λαού της.

Απέναντι μάλιστα σε μια Τουρκία που όχι μόνο δεν είναι σε θέση να μας απειλεί, αφού δεν διαθέτει καμία υπεροπλία απέναντί μας, αλλά και είναι βαθιά απομονωμένη διεθνώς, με ανοιχτά πολεμικά μέτωπα στη Συρία και στο εσωτερικό της, όπου υφίσταται συνεχώς απώλειες, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια άχρηστη πολεμική μηχανή.

Είναι δε εξωφρενικό, η Τουρκία που υποστηρίζει αποδεδειγμένα το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, να τολμά να αναφέρεται σε «συνωστισμό» τρομοκρατών στην Ελλάδα, όταν ολόκληρη η Τουρκία είναι ένα απέραντο στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών και παραστρατιωτικών.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει άρθρο της με τίτλο «Η Τουρκία αντέδρασε, η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω», σχολιάζοντας την αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου και της κυβέρνησης μετά την παροχή ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Η τουρκική εφημερίδα χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την απόφαση για την παροχή ασύλου από την ΑνεξάρτηΤη Δευτεροβάθμια Επιτροπή.

«Μετά την προδοτική απόπειρα πραξικοπηματικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου του 2016, ένας από τους οκτώ πραξικοπηματίες που κατέφυγαν στην Ελλάδα έλαβε πολιτικό άσυλο. Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σκληρά στην απόφαση της Ελλάδας με μια καθυστερημένη ανακοίνωση», αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...