ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καναδάς, Κορεατική Χερσόνησος, Νίκος Κοτζιάς, Πυρηνικά Όπλα, Ρεξ Τίλερσον, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Βανκούβερ του Καναδά θα βρίσκεται αύριο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει, στην Υπουργική Σύνοδο που πραγματοποιείται εκεί για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα στην Κορεατική Χερσόνησο.
Ο κ. Κοτζιάς προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην ειδική αυτή σύνοδο από τις δύο συνδιοργανώτριες χώρες και τους υπουργούς Εξωτερικών τους, του Καναδά, Κρίστιαν Φρίλαν και των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον.
Η Σύνοδος, στην οποία έχει προσκληθεί μικρός αριθμός χωρών, έχει στόχο να στείλει, όπως τονίζει και σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ένα «ισχυρό και συνεκτικό μήνυμα στο καθεστώς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ως προς την αποφασιστικότητά της να μην ανεχθεί πλέον τις παράνομες πυρηνικές και βαλλιστικές δραστηριότητες».























































