Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο φόβος του Τσίπρα φέρνει τον Καρατζαφέρη πιο κοντά στον Σαμαρά

Ο φόβος του Τσίπρα φέρνει τον Καρατζαφέρη πιο κοντά στον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έτοιμος να απαντήσει θετικά σε ένα κάλεσμα Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση της Κεντροδεξιάς δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και αυτό γιατί τον προβληματίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

“Το ενδεχόμενο να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, με προβληματίζει τα μάλα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χρησιμοποιηθεί σαν μαξιλαράκι, για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ” τονίζει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μάλιστα περιγράφει τον Αλέξη Τσίπρα ως εξουσιομανή: “Ο κ. Τσίπρας για το μόνο που με έχει πείσει είναι η εμμονή του να έρθει στην εξουσία. Τα πειράματα του ΣΥΡΙΖΑ με τις ακραίες συνιστώσες του είναι μια επικίνδυνη συνταγή που με φοβίζει”.

Μάλιστα όπως τονίζει στην συνέντευξή του και “ο κ. Καμμένος, ο οποίος υπήρξε παλαιότερα ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας συγκυβερνήσεως των ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα σήμερα να κάνει πίσω”.

Όλοι αυτοί οι λόγοι δημιουργούν μία νέα πραγματικότητα που σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη “καλό θα ήταν να δούμε την ωμή πραγματικότητα και να συμπτύξουμε ένα μέτωπο μιας «ευρείας άλλης σκέψης», πέρα από αυτή που σήμερα κυβερνάει ή αύριο ενδεχομένως να κυβερνήσει”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Η Μαρία Καρυστιανού ετοιμάζει νέο κόμμα: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...