Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλύτωσε νέο “κάζο” ο Παναθηναϊκός 1-1 με τη Λαμία

Γλύτωσε νέο “κάζο” ο Παναθηναϊκός 1-1 με τη Λαμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο τραγικός για ένα 45λεπτο Παναθηναϊκός, «έσωσε την παρτίδα» στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Μολίνς (85΄) κι έφυγε με το βαθμό από την Λαμία (1-1), που είχε προηγηθεί με το αυτογκόλ του Χουλτ στο 37΄.

Δεν του έφταναν του Παναθηναϊκού τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι απουσίες βασικών παικτών του, εκεί που πάει να «χτίσει» ένα σερί νικών δεν τα καταφέρνει και… γυρίζει πίσω. Κι αν η τύχη έδωσε στο «τριφύλλι» τη νίκη με την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις, σήμερα του «γύρισε εντελώς την πλάτη» με το αυτογκόλ του Χουλτ και το δοκάρι του Μολίνς στις καθυστερήσεις, ωστόσο, η ομάδα του Ουζουνίδη «συνήλθε» στην επανάληψη και κατάφερε να μην φύγει ξανά με σκυμένο κεφάλι, όπως συνέβη στην Κέρκυρα και στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» απέδειξαν και εναντίον της Λαμίας ότι μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης» μεταμορφώνονται προς το χειρότερο. Το πάθος και η καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν στην έδρα τους «εξαφανίζονται» μακριά από αυτή, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μη μπορέσει να πάρει την πρώτη εκτός έδρας εφετινή του νίκη σε 4 ματς που έχει δώσει στην επαρχία, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Λαμία πίεσε ψηλά τους «πράσινους», τους ανάγκασε να υποπέσουν σε πολλά λάθη στην πρώτη πάσα, αλλά δεν άντεξε στην πίεση που δέχτηκε στην επανάληψη. Η ομάδα του Τεννέ εκμεταλλεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τις σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων (Άλτμαν, Τσάβες, Μολέδο, Σιλά, Τζανδάρης, Λουτσιάνο), τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του Ουζουνίδη στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα και με «σύμμαχο» την τύχη προηγήθηκε, αλλά απέτυχε να πάρει την 2η εντός έδρας νίκη της.

Από μία καλή στιγμή είχαν οι δύο ομάδες στα πρώτα 20 λεπτά. Πρώτη απείλησε η Λαμία με τον «κεραυνό» του Παντελιάδη έξω από την περιοχή που ανάγκασε τον Βλαχοδήμο να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 20΄ ο Μολίνς έδειξε να αιφνιδιάζεται και η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά ήταν άστοχη. Το σουτ του Κουρμπέλη στο 25΄ έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 29΄ από το γύρισμα του Χίλιεμαρκ ο Λουντ έπιασε το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σκορ άνοιξε για την Λαμία στο 37΄. Από το κόρνερ του Πίτι και το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Χουλτ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κουλιμπαλί και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, παρά την προσπάθεια του Σουηδού να απομακρύνει.

Με την είσοδο του Μουνιέ στο 46΄ ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός, μετρίασε τα λάθη στη μεσαία γραμμή, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Η πίεση που άσκησαν οι «πράσινοι» δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα για 85 λεπτά, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν δημιουργήσει ούτε… υποψία ευκαιρίας. Ωστόσο, στην πρώτη «καθαρή» φάση που είχε ο Παναθηναϊκός για να σκοράρει τα κατάφερε και πέντε λεπτά πριν το τέλος ισοφάρισε με το πλασέ του Μολίνς, ο οποίος στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι στην κορυφαία φάση του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (61΄ Κουτρομάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (66΄ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (87΄ Ντακόλ), Βασιλαντωνόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (71΄ Πίσπας), Χουλτ, Ρέις (46΄ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (63΄ Καμπέσας), Μολίνς

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr