Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άκαρπη η πρώτη συνάντηση Γιαννακόπουλου – επενδυτών – Ζητούν εγγυήσεις για το ΟΑΚΑ

Άκαρπη η πρώτη συνάντηση Γιαννακόπουλου – επενδυτών – Ζητούν εγγυήσεις για το ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε στο Λονδίνο η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στους «συμπαίκτες» του, για το θέμα του ΟΑΚΑ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα όσα διέρρευσαν είναι ότι οι «συμπαίκτες» του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να παρεκκλίνουν από το αρχικό τους πλάνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τους εκπροσώπους των εταιρειών-κολοσσών να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ, αλλά η απάντησή τους ήταν «πρώτα οι έγγραφες δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το Athens Alive κι εν συνεχεία η ομάδα ποδοσφαίρου.»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του (συνοδευόταν από νομικούς συμβούλους), αφού ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, ζήτησε την άμεση είσοδο της κοινοπραξίας στην ΠΑΕ, εξηγώντας στους συνομιλητές του την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί και τον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας.

Το κονσόρτσιουμ, όμως, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του «ισχυρού άνδρα» της ομάδας μπάσκετ. Κατέστησαν οι εκπρόσωποί του σαφές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι δεν πρόκειται να αναμειχθούν στην ομάδα ποδοσφαίρου, εάν πρώτα δεν πέσουν οι υπογραφές με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Το αν θα αναλάβει άλλες πρωτοβουλίες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ή, θα κοιτάξει ο ίδιος να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ για να γλιτώσει τουλάχιστον τον υποβιβασμό, αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Ο ίδιος, πάντως, είναι πάρα πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τα επόμενα ένα-δύο 24ωρα, όταν και θα συνεχιστούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην κοινοπραξία, έτσι ώστε να εξεταστούν οι προτάσεις της Πολιτείας, τις οποίες μετέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε ό,τι αφορά τις τελικές προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr