Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν τα παιδιά των Κούρδων (σκληρές φωτο)

Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν τα παιδιά των Κούρδων (σκληρές φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Τούρκοι μπορεί να παριστάνουν ότι τους έχει πιάσει η… στεναχώρια για τα κουρδάκια προσφυγόπουλα από την Κομπάνι που πνίγηκαν στο Αιγαίο, η αλήθεια όμως είναι εντελώς άλλη.

Οι Τούρκοι κάνουν σκοποβολή με στόχους δεκάχρονα, ή ακόμα μικρότερα, παιδιά Κούρδων.

Στην τουρκοκρατούμενη κουρδική πόλη Τσίζρε, στη νοτιοανατολική Τουρκία κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία, Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν τα παιδιά των Κούρδων.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter αποδεικνύουν τα εγκλήματα πολέμου, και συνάμα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττει το τουρκικό ισλαμιστικό καθεστώς εις βάρος των Κούρδων αμάχων και γυναικόπαιδων.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε κουρδικούς λογαριασμούς στο Twitter από τέσσερα κουρδάκια που πυροβολήθηκαν από τους Τούρκους ελεύθερους σκοπευτές στην Τσίζρε.

Τα τρία αγόρια γλίτωσαν με τραύματα, ένα κορίτσι δώδεκα χρονών έχασε τη ζωή του.

cizre_agoria

Στις φωτογραφίες βλέπετε τα τρία τραυματισμένα αγόρια, ενώ κάτω δεξιά εικόνα από την κηδεία του δωδεκάχρονου κοριτσιού. Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, 1.000 άτομα συνόδευσαν την αδικοχαμένη μικρή στην τελευταία της κατοικία.

cizre_paidia

Ο λόγος που οι Τούρκοι πυροβολούν τα κουρδάκια είναι, γιατί παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που το καθεστώς έχει κηρύξει στην πόλη, τα παιδιά επιμένουν να βγαίνουν στους δρόμους και να παίζουν. Για τους Τούρκους φονιάδες αυτό είναι ανεπίτρεπτο και τα παιδιά πρέπει να πάρουν το μάθημά τους, ακόμα και με τη ζωή τους.

kourdakia

Οι Τούρκοι δεν πυροβολούν όμως μόνο δεκάχρονα. Ρίχνουν και σε μικρότερα παιδιά. Σε άλλο λογαριασμό στο Twitter συναντήσαμε αυτή τη φωτογραφία, πάλι από την Τσίζρε.

cizre_mikro_paidi

cizre_agori_victory

Το γενναίο αγόρι που βλέπετε να μεταφέρεται μέσα στην κουβέρτα, πυροβολήθηκε από Τούρκους ελεύθερους σκοπευτές το απόγευμα της Δευτέρας, τα υπόλοιπα παιδιά χτυπήθηκαν την Κυριακή.

Το δωδεκάχρονο αγόρι που βλέπετε χτυπήθηκε από Τούρκο ελεύθερο σκοπευτή που έχει τοποθετηθεί πάνω σε μιναρέ τζαμιού. Η τουρκική αστυνομία απαγόρευσε το παιδί να μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο.

Η τουρκική Αστυνομία έχει εφαρμόσει ένα πρωτοφανές μέτρο που ούτε οι ναζί δεν το τόλμησαν. Αρνείται στους τραυματίες να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Κούρδους αντάρτες του PKK αλλά και για τους Κούρδους αμάχους.

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι από τη στιγμή που έχουν κηρύξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην Τσίζρε ουδείς επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι του.

Όποιος ξεπορτίζει πυροβολείται, αφού θεωρείται “τρομοκράτης”.

Από ό,τι φαίνεται όμως, το παρανοϊκό καθεστώς Ερντογάν θεωρεί και τα παιδιά τρομοκράτες για αυτό και έχει διατάξει τους ελεύθερους σκοπευτές του να τα “καθαρίζουν”. Και όχι μόνο έχει διατάξει να σκοτώνουν τα παιδιά των Κούρδων, αλλά η απαγόρευση πρόσβασης στα νοσοκομεία ισχύει και για τα παιδιά.

Για αυτό και βλέπετε στις φωτογραφίες ότι όλα δέχονται τις πρώτες βοήθειες από γείτονες ή δικούς τους ανθρώπους.

Αυτή η χώρα τρομοκράτης, η Τουρκία, που χρηματοδοτεί και υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα σε Συρία και Ιράκ, είναι το ίδιο κράτος που σκοτώνει παιδιά και αρνείται σε τραυματισμένα παιδιά από τουρκικές σφαίρες να νοσηλευτούν.

Για αυτά τα ματωμένα και δολοφονημένα παιδιά των Κούρδων δεν κλαίει κανένας υποκριτής. Ο Ερντογάν έχει -προφανώς- άδεια να τα σκοτώνει…

Και για επίλογο αυτής της ανάρτησης δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Μια μητέρα κρατούσε σπίτι της τη δολοφονημένη 12χρονη κόρη της. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Τσίζρε δεν μπορούσε να θάψει το παιδί της.

Την τύλιξε στο σάβανο αφού την έκλαψε και έβαλε, το σπλάχνο της, μέσα στον καταψύκτη. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται άλλα σχόλια, εκτός από ένα. Το όνομα της μικρής ήταν Τσεμιλέ (#cemilecagırga).

(Είναι η δωδεκάχρονη που τελικά η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα και δημοσιεύσαμε εικόνα παραπάνω).

cemile

cizre_paidi_katapsixi

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr