ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην Αμερικανός τραπεζίτης: H κρίση που θα έρθει δεν έχει προηγούμενο

Πρώην Αμερικανός τραπεζίτης: H κρίση που θα έρθει δεν έχει προηγούμενο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι η χειρότερη περίοδος που θυμάμαι, από τότε που ήμουν δημόσιος λειτουργός» ανέφερε ο πρώην τραπεζίτης και  επικεφαλής της Fed, (Ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ) Αλαν Γκρίνσπαν σε συνέντευξη του στο CNBC αναφορικά με τις δυσάρεστες εξελίξεις στη Βρετανία.

«Δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο, συμπεριλαμβανομένης και της κρίσης στις 19 Οκτωβρίου του 1987, όταν ο Dow Jones σημείωσε πτώση ρεκόρ 23%. Τότε νόμιζα πως αυτός ήταν ο πάτος όλων των δυνητικών προβλημάτων» σημείωσε ο ίδιος.

Ο κ. Γκρίνσπαν υποστήριξε ότι η «ρίζα του βρετανικού προβλήματος βρίσκεται πολύ πιο βαθιά».

Όπως τόνισε, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα οδηγήσει «σχεδόν σίγουρα» σε προσπάθεια αναβίωσης της ζητήματος της ανεξαρτησίας της Σκωτίας.

“Το ευρώ έχει σοβαρό πρόβλημα”

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα άμεσο πρόβλημα είναι το ευρώ και η ευρωζώνη, που έχουν αποτύχει.

«Το ευρώ έχει σοβαρό πρόβλημα γιατί το Νότιο κομμάτι της ευρωζώνης χρηματοδοτείται από το Βόρειο κομμάτι και την ΕΚΤ» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr