ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ύποπτοι τρομοκράτες συνελήφθησαν από τις Γαλλικές αρχές μέσα σε υπερταχεία αμαξοστοιχία TGV που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Νίκαια προς το Παρίσι.
Οπως δήλωσε ένας ελεγκτής εισιτηρίων στους επιβάτες του συρμού χρησιμοποιώντας μάλιστα το σύστημα ανακοινώσεων, «στο τρένο επέβαιναν δύο άνθρωποι που πιστεύεται ότι σχεδίαζαν επίθεση και τους έβγαλαν έξω».
Την πληροφορία μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τους επιβάτες, προσθέτοντας ότι η έρευνα και η σύλληψη έγιναν στην Τουλόν.
Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό. Πάντως, αξιωματούχος στην πόλη της Τουλόν δήλωσε ότι οι δύο κρατούνται επειδή «συμπεριφέρονταν ύποπτα» αλλά αρνείται ότι το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία.






















































