Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτικός στη σύζυγό του: Να πεθάνεις τσ@λα! Θα βιάσω τους γονείς σου

Πολιτικός στη σύζυγό του: Να πεθάνεις τσ@λα! Θα βιάσω τους γονείς σου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζουν τα πλάνα από αποκλειστικά βίντεο με τις απειλές που εξαπολύει ο πρώην αντιδήμαρχος Salim Mehajer περιφέρειας του Σίδνεϊ στην εν διαστάσει σύζυγό του Aysha Learmonth.

“Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα”

Σε ένα από αυτά ο 30χρονος Salim Mehajer φωνάζει στην κάμερα απειλώντας τη γυναίκα του και την οικογένειά της.

“Aysha, ελπίζω να πεθάνεις τσ@λα. Ορκίζομαι στο κοράνι, γαμημ@η τσ@λα. Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα. Θα βιάσω τη μάνα και τον πατέρα σου. Τηλεφώνησέ μου τώρα” φωνάζει κοιτώντας την κάμερα.

Ο 30χρονος έστειλε τα απειλητικά βίντεο στη γυναίκα του αφότου έφυγε από το σπίτι τους και αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενείς της.

Όταν άρχισε να μην απαντά στα τηλεφωνήματά του, ο Salim Mehajer άρχισε να απειλεί την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Mehajer κάλεσε το ACA να επικεντρωθεί σε “πραγματικές ειδήσεις”, διαψεύδοντας πως ο γάμος του με την Aysha Learmonth έχει διαλυθεί. Επτά μόνο μήνες μετά την ιδιαίτερα προβεβλημένη γαμήλια τελετή, η Aysha έχει φύγει από το σπίτι τους και έχει αλλάξει όνομα.

Τα επιθετικά βίντεο έρχονται λίγο καιρό αφότου ο 30χρονος είχε βρεθεί έξω από το σπίτι της αδερφής της γυναίκας του, ζητώντας πίσω το αυτοκίνητό του.

Τον περασμένο μήνα η Aysha υπέβαλε μήνυση εναντίον του συζύγου της για βία και θα παραδώσει τα απειλητικά βίντεο στις αρχές αν της ζητηθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) ο τζιχαντιστής που σκότωσε Εβραίους στο Σίδνεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr