ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τζέιμς Κόμεϊ,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ για “δειλία” επειδή διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης σημειώσεις που αφορούσαν τα όσα συζητούσαν μεταξύ τους στις συναντήσεις τους.
“Πιστεύω ότι οι διαρροές του Τζέιμς Κόμεϊ θα είναι πολύ πιο σημαντικές απ’ όσο θα πίστευε κανείς. Παντελώς παράνομες; Πολύ «άνανδρο»” έγραψε ο Τραμπ σε ένα μήνυμά του στο Twitter που θα μπορούσε να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.
Την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε τον Κόμεϊ ότι ψεύδεται, μία ημέρα αφού εκείνος κατέθεσε στη Γερουσία ότι ο Τραμπ του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα που διεξαγόταν σε βάρος του συμβούλου του, στρατηγού Μάικλ Φλιν, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας που αφορούσε την ενδεχόμενη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές.
Στην κατάθεση αυτή ο Κόμεϊ παραδέχτηκε ότι διέρρευσε στον Τύπο, μέσω ενός φίλου του, σημειώσεις που αφορούσαν ορισμένα από τα ραντεβού του με τον Τραμπ. Στην ομολογία αυτή βασίστηκε ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου για να απειλήσει τον πρώην διευθυντή του FBI με μήνυση. Όπως και ο Τραμπ σήμερα, πολλοί συνεργάτες του τις προηγούμενες ημέρες κατήγγειλαν τον Κόμεϊ για “δειλία” επειδή χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες του φίλου του για να φτάσει στα μέσα ενημέρωσης.






















































