ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ελπίδα να αναπτύξει περαιτέρω έναν ανοιχτό διάλογο με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά από τη συνάντηση είχαν στο Αμβούργο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στο περιθώριο της Συνόδου της G20.
«Εάν έχουμε αυτού του είδους τον διάλογο… υπάρχει μια ευκαιρία αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί περαιτέρω» τόνισε ο κ. Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με εργάτες του ορυχείου Λεμπεντίνσκι στην περιοχή Μπελγκορόντ.
Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους εξήρε την ικανότητα του Τραμπ κ. «να ακούει».«Αντιδράει στον συνομιλητή του, με επιχειρήματα, εμπλέκεται στη συζήτηση ακόμα κι όταν δεν του αρέσει κάτι και δεν συμφωνεί με κάτι. Υποβάλλει ερωτήσεις, αντιδράει στην επιχειρηματολογία του συνομιλητή του» εξήγησε ο κ. Πούτιν.






















































