Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του Τραμπ

Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντικό μέλος της νομικής ομάδας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε την Παρασκευή, εν μέσω των συνεχιζόμενων ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Ο Μαρκ Κοράλο, ο οποίος συντόνιζε την εξωτερική επικοινωνία της νομικής ομάδας για αυτό το θέμα επιβεβαίωσε την αποχώρησή του, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι ο Μαρκ Κάσοβιτς, δικηγόρος ο οποίος χειριζόταν την υπόθεση των ενδεχόμενων διασυνδέσεων του προεκλογικού επιτελείου του Ντ. Τραμπ με τη Ρωσία, δεν θα είναι πλέον επικεφαλής της νομικής ομάδας, θα παραμείνει όμως σε αυτήν ως σύμβουλος. Η εφημερίδα New York Times ανέφερε αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι «ο ρόλος του θα μειωθεί σημαντικά».

Ο πρόεδρος Τραμπ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα την Πέμπτη προειδοποίησε τον Ρόμπερτ Μιούλερ, τον ειδικό εισαγγελέα που ερευνά την ενδεχόμενη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές, να μην ασχοληθεί με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειάς του. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης ανέθεσε στα μέσα Μαΐου στον κ. Μιούλερ, πρώην διευθυντή του FBI, τη σχετική έρευνα.

Οι δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου θεωρήθηκαν από ορισμένους ως προσπάθεια να πιέσει ή ακόμη και να παρεμποδίσει την έρευνα. Ο ίδιος έχει διαψεύσει κατ’ επανάληψη οποιαδήποτε σχέση του με τη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr