Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

19χρονη κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση επειδή είπε ότι τη βίασαν τρεις μαύροι

19χρονη κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση επειδή είπε ότι τη βίασαν τρεις μαύροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία έφηβη κοπέλα στο Τέξας, κινδυνεύει με φυλάκιση δέκα ετών γιατί, σύμφωνα με τις αρχές, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι απήχθη και βιάστηκε από τρεις μαύρους άνδρες τον περασμένο Μάρτιο.

Η Breana Harmon, 19 ετών, είπε στους αστυνομικούς, ότι είχε βιαστεί από δύο επιτιθέμενους άνδρες, ενώ ένας τρίτος την κρατούσε ακινητοποιημένη στο έδαφος. Όμως, αργότερα, η έφηβη παραδέχτηκε ότι η ιστορία της δεν είναι αληθινή.

Η Harmon είπε αρχικά ότι είχε οδηγηθεί στο δάσος από τρεις αγνώστους που κάλυπταν τα πρόσωπα τους με μάσκες του σκι. Εκεί τη βίασαν και όταν την άφησαν ελεύθερη, βρήκε καταφύγιο σε μια κοντινή εκκλησία, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και τα εσώρουχα της.

Ωστόσο, τα σκισίματα που βρέθηκαν στο τζιν της κοπέλας που δεν ταίριαζαν με τις γρατσουνιές στα πόδια της και η νοσοκόμα που την εξέτασε δεν βρήκε στοιχεία για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο.

Η έφηβη τελικά, παραδέχθηκε στις αρχές ότι «πράγματα από το παρελθόν άρχισαν να περνούν από το κεφάλι της» και πως είχε «αρχίσει να κόβει τον εαυτό της και τα τζιν της». Είπε ότι σκηνοθέτησε τον βιασμό της επειδή δεν ήθελε η μητέρα της να ξέρει ότι «κόβει τον εαυτό της».

Η Breana Harmon κατηγορήθηκε αρχικά για πλημμέλημα, αλλά οι αρχές μετέτρεψαν τις κατηγορίες σε κακούργημα και αντιμετωπίζει μέχρι 10 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr