Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην Τούρκος υφυπουργός τη “λέει” στον Ερντογάν για τη Βυζαντινή Σημαία σε ελληνικό νησί

Πρώην Τούρκος υφυπουργός τη “λέει” στον Ερντογάν για τη Βυζαντινή Σημαία σε ελληνικό νησί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κεμαλικός κεντροαριστερός πρώην υφυπουργός Υγείας της Τουρκίας (1993-1997), Αϊτούν Τσιράι (Aytun Çıray), σχολίασε ειρωνικά τη μεγάλη συγκέντρωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τουρκική νίκη στη Μάχη του Μαντζικέρτ (1071, διαβάστε εδώ), αναρτώντας μια φωτογραφία από ελληνική φρουρά σε νησί στο ανατολικό Αιγαίο, σε κάποιο από τα νησιά μας που οι Τούρκοι εθνικιστές ισχυρίζονται ότι η χώρα μας κατέλαβε στρατιωτικά μεταξύ των ετών 2004-2014, γράφοντας ότι την ώρα που ο Ερντογάν μιλούσε για τη νίκη στο Μαντζικέρτ, οι Έλληνες καταλαμβάνουν νησιά και υψώνουν σε αυτά τη Βυζαντινή σημαία.

Οι Τούρκοι δεξιοί και κεντροαριστεροί εθνικιστές διαδίδουν ότι η χώρα μας κατέλαβε 18 “τουρκικά νησιά” μεταξύ των ετών 2004 και 2014, τα οποία μάλιστα μάς τα παραχώρησε ο Ερντογάν.

Πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, με την οποία η κεμαλική αντιπολίτευση προσπαθεί να πλήξει το πατριωτικό προφίλ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο, την ίδια ώρα καλλιεργείται στην τουρκική κοινή γνώμη η ψευδέστατη πεποίθηση ότι η Ελλάδα κατέλαβε στρατιωτικά 18 τουρκικά νησιά και όλη αυτή η θεωρία είναι το προσάναμα για μελλοντικό πόλεμο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τελευταία εξέλιξη της ίδιας κεμαλικής θεωρίας συνωμοσίας, ο Ερντογάν υλοποιεί σχεδιασμό για αναβίωση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας [διαβάστε εδώ].

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των 18 νησιών που οι Τούρκοι εθνικιστές διαμαρτύρονται ότι καταλάβαμε είναι και η Γαύδος νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Δείτε και την ανάρτηση του Τούρκου πρώην Υφυπουργού:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr