ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι η κλιμάκωση της έντασης με τη Βόρεια Κορέα συνιστά μια πρόκληση, διαβεβαιώνοντας όμως ότι οι διπλωματικές προσπάθειες θα συνεχιστούν, εν μέσω της σκληρής ρητορικής και των απειλών στρατιωτικής αντιπαράθεσης.
“Έχουμε προκληθεί πολύ αλλά οι διπλωματικές προσπάθειές μας συνεχίζονται αμείωτες” είπε ο Τίλερσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. “Εφαρμόζουμε τις σκληρότερες οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ποτέ εναντίον του Κιμ Γιονγκ Ουν”, του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, πρόσθεσε.
“Έτσι δοκιμάζεται με τις κυρώσεις, με φωνές (σ.σ. που υψώνονται εναντίον του) από κάθε γωνιά του κόσμου”, πρόσθεσε.






















































