ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την επέμβαση των Τούρκων στην Κύπρο η Daily Mail δημοσιεύει ένα συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από την Αμμόχωστο.
“Το 1970 η Αμμόχωστος ήταν ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Μεσογείου. Με την χρυσή άμμο, τα ξενοδοχεία – ουρανοξύστες και τα ακριβά μαγαζιά όπου συχνοί επισκέπτες τους ήταν η Μπριζίτ Μπαρντό, ο Ρίτσαρντ Μπάρντον και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ” σημειώνει η βρετανική εφημερίδα για να θυμίσει την τεράστια ανάπτυξη που είχε η Κύπρος από το 1970.
Τώρα η εκκωφαντική σιωπή απλώνεται παντού στην Αμμόχωστο ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά η Λευκωσία παραμένει η μόνη διχοτομημένη πρωτεύουσα του κόσμου σημειώνει στο ρεπορτάζ του ο Νικ Ένοκ.
Δείτε τις φωτογραφίες:






















































