Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρόμος στις ΗΠΑ ενόψει 9/11: Τζιχαντιστές έχουν κλέψει 12 αεροπλάνα

Τρόμος στις ΗΠΑ ενόψει 9/11: Τζιχαντιστές έχουν κλέψει 12 αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αμερικανοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι τζιχαντιστές έχουν κλέψει σχεδόν μια ντουζίνα εμπορικά αεροπλάνα από τη Λιβύη, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις ενόψει τις 11ης Σεπτεμβρίου.

Έντεκα εμπορικά αεριωθούμενα δύο κρατικών αεροπορικών εταιρειών χάθηκαν τον περασμένο μήνα ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης στη Λιβύη, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι τα αεροπλάνα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά την επέτειο της επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο, αναφέρει η Daily Mail.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βρίσκονται πλέον σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, καθώς εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους σε βάρος δυτικών στόχων.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το εν λόγω χτύπημα θα αποτελούσε καίριο πλήγμα στην καρδιά της Αμερικής και για τους τζιχαντιστές μία «ιδανική» απάντηση» στους βομβαρδισμούς των θέσεών τους στο βόρειο Ιράκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Ο πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής στην Αθήνα – Τι συζητήθηκε με Γεραπετρίτη

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr