ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Συρία προειδοποίησε την Παρασκευή την Τουρκία ότι σε περίπτωση που ο Ερντογάν εισβάλει στο έδαφός της, για να πολεμήσει δήθεν το Ισλαμικό Κράτος αλλά και για να ανατρέψει την κυβέρνηση της Συρίας, θα θεωρηθεί “επίθεση”, δηλαδή πόλεμος.
Το συριακό Υπουργείο Εξωτερικών επεσήμανε ότι «η πολιτική που διακηρύσσει η τουρκική κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μια πραγματική επίθεση εναντίον ενός άλλου κράτους-μέλους του ΟΗΕ», μία ημέρα μετά την υπερψήφιση από την τουρκική Βουλή της πρότασης του Ερντογάν που δίνει το πράσινο φως στον στρατό να επέμβει στη Συρία και το Ιράκ.
Το συριακό Υπουργείο Εξωτερικών υπογράμμισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Ερντογάν αντιπροσωπεύει «μια κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, που προβλέπει τον σεβασμό στην εθνική κυριαρχία των κρατών και τη μη επέμβασης στις εσωτερικές τους υποθέσεις» και επίσης ανέφερε ότι «η διεθνής κοινότητα και συγκεκριμένα το Συμβούλιο Ασφαλείας πρέπει να ενεργήσουν προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα της τουρκικής ηγεσίας που αντιπροσωπεύουν μία απειλή για την ασφάλεια και την παγκόσμια ειρήνη».






















































