ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Έλληνες, Έλληνες Εθελοντές στη Συρία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την είδηση ότι ο πρώτος Έλληνας εθελοντής μπήκε στην πολιορκημένη Κομπάνι και πολεμά με τους Κούρδους του YPG ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, τη μετέδωσαν οι Κούρδοι μέσω Twitter με μεγάλη χαρά στις 26 Νοεμβρίου.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν ζήτημα χρόνου να βρεθεί ο πρώτος Έλληνας εθελοντής στην εμπόλεμη ζώνη, στους προμαχώνες της Δημοκρατίας που έχουν υψωθεί στη συνοριακή κουρδική πόλη.
Όσοι έχουν μελετήσει την ελληνική ιστορία γνωρίζουν ότι Έλληνες πολλές φορές πολέμησαν ως εθελοντές στους αγώνες άλλων λαών για δημοκρατία, ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία.
Το tribune βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους πολιορκημένους της Κομπάνι για να σας μεταδώσει σε επόμενη ανάρτηση περισσότερα για τον Έλληνα μαχητή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ηρωική πόλη και πολεμά.























































