ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός, Γιάνης Βαρουφάκης, Ελληνική Κυβέρνηση, Μνημόνιο, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Ρωσία, Τρόικα, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας, Χάρης Θεοχάρης,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει γίνει συμφωνία ως προς το πρωτογενές πλεόνασμα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Χάρη Θεοχάρη επεσήμανε ότι δεν υπάρχει συμφωνία στο ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Σημείωσε δε, πως η πρόταση του για τον ΦΠΑ απερρίφθη από την τρόικα και πρόσθεσε ότι με τις προτάσεις των θεσμών παραμένει η μνημονιακή σκοτοδίνη.
Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «Η εντολή που πήραμε είναι συμφωνία μέσα από διαπραγμάτευση ώστε να υπάρξει ελπίδα για διέξοδο από την κρίση των τελευταίων πέντε ετών».
«Έγινε διαπραγμάτευση από αυτές που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Καμία κυβέρνηση δεν διανοήθηκε να συζητήσει με ανοικτό μυαλό για τα πάντα. Να δεχόμαστε τις προτάσεις των θεσμών, να αντιπαραθέτουμε τις δικές μας και να μπορούμε να πούμε ‘όχι’. Θέλουμε συμφωνία, όχι υποταγή».
Όπως υπογράμμισε ο ίδιος η ελληνική κυβένηση δεν είδε ποτέ τη δημιουργία του αγωγού αερίου με τη Ρωσία ως… εναλλακτική στη συμφωνία με την Ευρώπη.
























































