Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Δικαίωση η έκθεση του ΔΝΤ – Μόνη λύση το κούρεμα

Τσίπρας: Δικαίωση η έκθεση του ΔΝΤ – Μόνη λύση το κούρεμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέο διάγγελμα προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να δώσει να ξεκαθαρίσει πως το δημοψήφισμα δεν είναι «ναι» ή «όχι» στο ευρώ και την ευρωζώνη όπως είπε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ώρα της ευθύνης έχει φτάσει και κάλεσε «να σιγήσουν οι σειρήνες της καταστροφής» και να προσέλθουμε με «ψυχραιμία και σύνεση στις κάλπες, με επιχειρήματα και όχι τους εκβιασμούς».

Αναφερόμενος στην έκθεση του ΔΝΤ υπογράμμισε πως «Χτες είδε το φως της δημοσιότητας η έκθεση του ΔΝΤ. Έκθεση που αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση καθώς επιβεβαιώνει το αυτονόητο: ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ο μόνος τρόπος για να γίνει βιώσιμο είναι να κουρευτεί 30% και να επιμηκυνθεί κατά 20 χρόνια. Αυτή η θέση δεν παρουσιάστηκε ποτέ από την πλευρά των δανειστών στην ελληνική κυβέρνηση».

Σημείωσε δε πως το ΔΝΤ λέει να μην αποδεχθούμε συμφωνία που παρακάμπτει το βασικό ζήτημα του χρέους.

Και κατέληξε ότι «λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το κοινό μας μέλλον. Την Δευτέρα τίποτα δεν πρέπει να μας χωρίζει»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Άλμα του πληθωρισμού στο 2,9% τον Νοέμβριο – Η ακρίβεια «καίει» τη θετική ατζέντα του Μαξίμου

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...