ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ευρωπαίοι δανειστές και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχεδιάζουν την παροχή ενός διπλού δανείου προς την Ελλάδα, συνολικού ύψους 80 δισ. ευρώ, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ευρωζώνη και ΔΝΤ σχεδιάζουν την παροχή ενός διπλού δανείου προς την Ελλάδα, το πρώτο μέρος του οποίου θα αφορά την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών της χώρας και το δεύτερο τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρώτος μέρος του δανείου θα έχει τη μορφή προγράμματος – γέφυρα.
Το δημοσίευμα παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το συνολικό ύψος του δανείου θα αγγίζει ακόμη και τα 80 δισ. ευρώ, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα 50 δισ. του αρχικού αιτήματος της Ελλάδας.
Μεταξύ των χρημάτων που θα δοθούν στην Ελλάδα, αναμένεται να συμπεριληφθούν και τα κέρδη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από την αγορά των ελληνικών ομολόγων.
























































