ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την ολονύκτια ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων, των προαπαιτούμενων για το τρίτο πακέτο στήριξης, τα βλέμματα πλέον έχουν στραφεί στο Eurogroup της Πέμπτης.
Έχοντας ως στόχο να δοθεί το «OK» ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, τόσο για το τρίτο πακέτο στήριξης όσο και για τη χρηματοδότηση – γέφυρα, συνεδριάζει stiw 11 το πρωί της Πέμπτης το Eurogroup.
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα γίνει ακόμη μια τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, πιθανόν την Παρασκευή, για να εγκριθεί η έναρξη των διαπραγματεύσεων και να δοθεί η σχετική εντολή στους θεσμούς.
























































