ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 24χρονη Ισραηλινή, η Σλόμιτ Κρίγκμαν (φωτο) που τραυματίστηκε σοβαρά τη Δευτέρα όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο Παλαιστίνιους σε εβραϊκό οικισμό της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης υπέκυψε στα τραύματά της, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου Χαντάσα στην Ιερουσαλήμ.

Μια άλλη γυναίκα επίσης που τραυματίστηκε ελαφρά από τους δύο Παλαιστίνιους μέσα σε παντοπωλείο στον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Χορόν νοσηλεύεται σε άλλο νοσοκομείο, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Οι δύο δράστες της επίθεσης έπεσαν νεκροί από πυρά φρουρών του εβραϊκού οικισμού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον Ιμπραήμ Αλάν, ηλικίας περίπου είκοσι ετών, και τον έφηβο Χουσέιν Αμπού Γος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η χθεσινή επίθεση ήταν η τρίτη μέσα σε εβραϊκό οικισμό σε διάστημα οκτώ ημερών, με τη Δυτική Όχθη, την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ να μαστίζονται από βίαια επεισόδια που έχουν στοιχίσει τη ζωή 25 Ισραηλινών, ενός Αμερικανού και ενός Ερυθραίου από την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να του παρουσιάσει “ολοκληρωμένο σχέδιο” το οποίο θα εγγυάται καλύτερα την ασφάλεια των εβραϊκών οικισμών, κυρίως με την ενίσχυση των μέτρων προστασίας.
Οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του κύματος βίας, στην πλειονότητά τους νεαρής ηλικίας, ήταν δράστες επιθέσεων –κυρίως με μαχαίρι– ή απόπειρας επιθέσεων εναντίον γυναικών και μελών των ισραηλινών δυνάμεων.






















































