ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ σημαντική νίκη, με τον τρόπο που εξελίχθηκε, πέτυχε ο Ολυμπιακός που κέρδισε για την 6η αγωνιστική της φάσης του Top 16 της Ευρωλίγκα την ρωσική Χίμκι στο ΣΕΦ με 89 – 77 και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρεις απανωτές ήττες.
Κλειδί για τη νίκη των ερυθρόλευκων ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όπου κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ και να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος με 30 πόντους έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στην Ευρώπη με την φανέλα του Ολυμπιακού.























































