ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντίο στο φάιναλ φορ του Βερολίνου είπε ο κακός Παναθηναϊκος που έχασε ξανά από τη Λαμποράλ Κούτσα, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με 84- 75 και αποκλείστηκε με 3-0 νίκες από τους Βάσκους του Γιάννη Μπουρούση στο τελευταίο ματς του Δημήτρη Διαμαντίδη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο φινάλε του αγώνα ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον αρχηγό του ΠΑΟ στο ευρωπαϊκό… αντίο του. Είναι η πρώτη φορά που το τριφύλλι σκουπίζεται στους “8” και η 4η συνεχόμενη χρονιά που αποκλείεται στην προημιτελική φάση.
Ο αποκλεισμός του Παναθανίκού έφερε μαζί και την απόλυση από τπν πάγκο του του προπονητή του Σάσα Τζόρτζεβιτς!
Η απογοητευτική εικόνα του «τριφυλλιού» στη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας που έφερε τη… σκούπα (3-0) από τη Λαμποράλ Κούτσα, ώθησε τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ στην απόφαση να λύσουν τη συνεργασία μαζί του!
Μάλιστα, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Παναθηναϊκός απολύει τον προπονητή προτού ολοκληρωθεί η σεζόν, μετά τους Αργύρη Πεδουλάκη και Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο «Σάλε» είχε αναλάβει τον «πράσινο» πάγκο το φετινό καλοκαίρι, όπου πρόλαβε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο -όπως αποδείχθηκε μετά από αυτήν την κίνηση- δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς».























































